За Нас

ДТПУ КЛИМАМАРКЕТ ДОО СКОПЈЕ

ул. Горно Лисиче бр. 41, 1000 Скопје

ЕДБ МК4032021549189

Жиро с-ка 300000004620631  Комерцијална банка АД Скопје

 

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ ДОО © 2022. UKION SHOPS