МУЛТИ СПЛИТ

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-18%
Midea MSAFBU-07HRDNX-QRD0GW - внатрешна единица
Midea MSAFBU-07HRDNX-QRD0GW Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти с..
9.000 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 9.000 ден.
-14%
Midea MSAFBU-07HRDNX-QRD0GW SMART - внатрешна единица
Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти сплит ВГРАДЕН WIFI Далечинск..
9.500 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 9.500 ден.
-19%
Midea MSAFAU-09HRDNX-QRD0GW - внатрешна единица
Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти сплит ВГРАДЕН WIFI Далечинск..
10.500 ден.12.990 ден.
без ДДВ: 10.500 ден.
VIVAX ACP-09CIFM25AERI+ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика Тивок режим на работа Јонизатор iFeel функција ..
11.490 ден.
без ДДВ: 11.490 ден.
-28%
Midea MSAFBU-12HRDNX-QRD0GW - внатрешна единица
Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти сплит ВГРАДЕН WIFI 12000 BTU..
11.500 ден.15.990 ден.
без ДДВ: 11.500 ден.
VIVAX ACP-12CIFM35AERI+ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика Тивок режим на работа Јонизатор iFeel функција ..
12.990 ден.
без ДДВ: 12.990 ден.
-19%
Midea MSAFCU-18HRFNX-QRD0GW - внатрешна единица
Midea MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW Инвертер сплит клима уред - внатрешна sидна единица за комбинација со М..
15.000 ден.18.490 ден.
без ДДВ: 15.000 ден.
-11%
VIVAX ACP-18CIFM50AERI+ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика Тивок режим на работа Јонизатор iFeel функција ..
16.990 ден.18.990 ден.
без ДДВ: 16.990 ден.
-12%
Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W - внатрешна единица
Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W Конзолен клима уред - внатрешна единица во комбинација за мултисплит Капа..
22.000 ден.24.900 ден.
без ДДВ: 22.000 ден.
-9%
Midea MFAU-16HRFNX-QRD0W - внатрешна единица
Midea MFAU-16HRFN8-QRD0W(GA) Конзолен клима уред - внатрешна единица Капацитет на ладење 4.7kW Ка..
25.500 ден.27.990 ден.
без ДДВ: 25.500 ден.
VIVAX ACP-12CCIFM35AERI ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
25.990 ден.
без ДДВ: 25.990 ден.
-7%
Midea MCA3I-09HRFNX-QRD0
..
27.000 ден.28.900 ден.
без ДДВ: 27.000 ден.
VIVAX ACP-18CCIFM50AERI ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
27.990 ден.
без ДДВ: 27.990 ден.
-6%
Midea MCA3U-12HRFNXQRD0W
  ..
28.000 ден.29.900 ден.
без ДДВ: 28.000 ден.
-6%
Midea MCA3U-18HRFNXQRD0W
..
29.000 ден.30.900 ден.
без ДДВ: 29.000 ден.
VIVAX ACP-18COFM50AERI
Дополнителни функции: Греење при ниски надворешни температури (-20°C) Греачи на компресатор ..
49.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-16%
Midea M30E/G-21HFN8-Q Надворешна единица
Дополнителни функции: Двоен греач на куќиште и компресор DC Инвертер мотор ..
56.000 ден.66.990 ден.
без ДДВ: 56.000 ден.
VIVAX ACP-27COFM79AERI R32 VIVAX ACP-27COFM79AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика Двосмерен одвод на кондензат Заштита на надворешен ..
68.990 ден.
без ДДВ: 68.990 ден.
-15%
Midea M4OE-28HFN8-Q Надворешна единица
Надворешна единица за употреба во Multi split систем ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 28..
84.000 ден.98.990 ден.
без ДДВ: 84.000 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2023. UKION SHOPS