Контакт

Локација

Адреса:
КЛИМАМАРКЕТ ДОО
ул. Горно Лисиче бр.41
1000 Скопје
Р. С. Македонија

e-store@klimamarket.mk
Телефон:
075/300-931; 075/300-932

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ ДОО © 2022. UKION SHOPS