Производи на акција

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-11%
TESLA TT35XC1-12410B TESLA TT35XC1-12410B
..
15.990 ден.17.990 ден.
без ДДВ: 15.990 ден.
-21%
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на раб..
21.990 ден.27.990 ден.
без ДДВ: 21.990 ден.
-15%
BOSCH CL 2000-Set 26 WE, 9kBTU
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим Сензор за движење Заштит..
27.900 ден.32.900 ден.
без ДДВ: 27.900 ден.
-19%
BOSCH CL 2000-Set 35 WE
..
29.900 ден.36.900 ден.
без ДДВ: 29.900 ден.
-21%
BOSCH CL 2000-Set 53 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим Сензор за движење Заштит..
45.900 ден.57.900 ден.
без ДДВ: 45.900 ден.
-8%
BOSCH CL 3000i-Set 26 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
36.900 ден.39.900 ден.
без ДДВ: 36.900 ден.
-22%
BOSCH CL 3000i-Set 35 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
34.900 ден.44.900 ден.
без ДДВ: 34.900 ден.
-11%
BOSCH CL 3000i-Set 53 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
55.900 ден.63.000 ден.
без ДДВ: 55.900 ден.
-25%
ENERGY SE  KA35XR0EG+ KA35XR0EW ENERGY SE  KA35XR0EG+ KA35XR0EW
Дополнителни функции: Целосен DC инвертер Греач на надворешна единица Функција за самочист..
29.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
-15%
Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART
СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред WiFi built in Self-Clean Функција за самочистење Whispering Air -..
27.990 ден.32.990 ден.
без ДДВ: 27.990 ден.
-9%
Midea Breezeless E CB1-18HRFN8-I/CB1-18HFNX-O
Midea Breezeless E CB1-18HRFN8-I/CB1-18HFNX-O FullDC SMART WIFI Built in QUATTRO ИНВЕРТЕР Клим..
49.990 ден.54.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-20%
Midea BreezeleSS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW / MOX230-12HFN8-QRD6GW Midea BreezeleSS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW / MOX230-12HFN8-QRD6GW
  Дополнителни функции: DC Инвертер ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР Wi-F..
39.990 ден.49.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-13%
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW + KIT
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW + KIT DC ИНВЕРТЕ..
25.990 ден.29.990 ден.
без ДДВ: 25.990 ден.
-10%
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW / MOX301-18HFN8-QRD0GW + KIT
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW LITE/MOX301-18HFN8-QRD0GW LITE + KIT ..
42.990 ден.47.990 ден.
без ДДВ: 42.990 ден.
-5%
Midea Extreme Save 12 PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT MSAGB..
37.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 37.990 ден.
-11%
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT /G1Eco-18NXD0-I (MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW)/AG1Eco-18NXD0-O (MOX301-18HFN8-QRD0GW)
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT AG1Eco-18N..
50.990 ден.56.990 ден.
без ДДВ: 50.990 ден.
-8%
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV  + KIT MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MOX401-24HFN8-QRD0GW
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT MS..
68.990 ден.74.990 ден.
без ДДВ: 68.990 ден.
-11%
MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG16Eco -12NXD0-I-Black/AG16Eco -12NXD0-I-Black MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG16Eco -12NXD0-I-Black/AG16Eco -12NXD0-I-Black
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT AG16Eco..
39.990 ден.44.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-8%
MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG1Eco-18NXD0-I /AG1Eco-18NXD0-O Black MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG1Eco-18NXD0-I /AG1Eco-18NXD0-O Black
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT AG1Eco-..
54.990 ден.59.990 ден.
без ДДВ: 54.990 ден.
-10%
Midea Extreme Save PRO Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0G
Midea Extreme Save PRO Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MO..
63.990 ден.70.990 ден.
без ДДВ: 63.990 ден.
-14%
Midea FOREST Silver Mirror Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B / MOX431-24HFN8-QRD0GW +KIT
Midea FOREST BLACK Mirror Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B/MOX431-24HFN8-QRD0GW DC ИНВЕР..
62.990 ден.72.990 ден.
без ДДВ: 62.990 ден.
-15%
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic 18 SMART + KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW-B/MOX330-18HFN8-QRD0GW
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic SMART + KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW-B/MOX330-18HFN8-QRD0GW ..
46.990 ден.54.990 ден.
без ДДВ: 46.990 ден.
-15%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN1-QRD0GW+KIT
Дополнителни функции: Вклучен КИТ за монтажа DC Инвертер GMCC Toshiba компресор Авто рес..
22.990 ден.26.990 ден.
без ДДВ: 22.990 ден.
-18%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW+КИТ
Midea FOREST WIFI SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW +KIT DC ИНВЕРТЕР Клима у..
35.990 ден.43.990 ден.
без ДДВ: 35.990 ден.
-10%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW+КИТ
Midea FOREST WIFI SMART KIT MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW/MOX431-24HFN8-QRD0GW Bклучен КИТ за монта..
51.990 ден.57.990 ден.
без ДДВ: 51.990 ден.
-28%
MIDEA KJ210G-C46 MIDEA KJ210G-C46
MIDEA KJ210G-C46 Прочистувач на воздух 4-слоен H13 TRUE HEPA Филтер со 99.97% ефикасност на фи..
7.900 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 7.900 ден.
-8%
Midea M2OH-14HFN8-Q
..
40.500 ден.44.000 ден.
без ДДВ: 40.500 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS