TOSHIBA

TOSHIBA

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-9%
Toshiba SEIYA NEW RAS-B10E2KVG-Е / RAS-10E2AVG-E Toshiba SEIYA NEW RAS-B10E2KVG-Е / RAS-10E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција самочистењ..
48.990 ден.53.990 ден.
без ДДВ: 48.990 ден.
-9%
Toshiba SEIYA NEW RAS-B13E2KVG-Е / RAS-13E2AVG-E Toshiba SEIYA NEW RAS-B13E2KVG-Е / RAS-13E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција самочист..
49.990 ден.54.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-7%
Toshiba SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E Toshiba SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E
A+++ највисока енергетска класа при ладење/греење најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска техн..
63.990 ден.68.990 ден.
без ДДВ: 63.990 ден.
-7%
Toshiba SEIYA NEW RAS-B16E2KVG-Е / RAS-16E2AVG-E Toshiba SEIYA NEW RAS-B16E2KVG-Е / RAS-16E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција самочи..
64.990 ден.69.990 ден.
без ДДВ: 64.990 ден.
-7%
Toshiba SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E Toshiba SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
A+++ највисока енергетска класа при ладење/греење најнова Toshiba TWIN ROTARY компре..
65.990 ден.70.990 ден.
без ДДВ: 65.990 ден.
-7%
Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1
A+++ највисока енергетска класа при ладење /греење Фабрички вграден Wi-Fi, можност за упра..
68.990 ден.73.990 ден.
без ДДВ: 68.990 ден.
-7%
Toshiba SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E Toshiba SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E
A+++ највисока енергетска класа при ладење/греење најнова Toshiba TWIN ROTARY комп..
74.990 ден.80.990 ден.
без ДДВ: 74.990 ден.
-7%
Toshiba SEIYA NEW RAS-18JEKVG-Е / RAS-18E2AVG-E Toshiba SEIYA NEW RAS-18JEKVG-Е / RAS-18E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција самочи..
76.990 ден.82.990 ден.
без ДДВ: 76.990 ден.
-6%
Toshiba Shorai Edge RAS -18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E
A+++ највисока енергетска класа при ладење/греење најнова Toshiba TWIN ROTARY ко..
86.990 ден.92.990 ден.
без ДДВ: 86.990 ден.
-5%
Toshiba HAORI RAS-B16N4KVRG-E / RAS-16J2AVSG-E1 Toshiba HAORI RAS-B16N4KVRG-E / RAS-16J2AVSG-E1
A+++ највисока енергетска класа при ладење /греење Фабрички вграден Wi-Fi, можност за упра..
88.990 ден.93.990 ден.
без ДДВ: 88.990 ден.
-6%
Toshiba SЕIYA NEW RAS-24E2KVG-Е / RAS-24E2AVG-E Toshiba SЕIYA NEW RAS-24E2KVG-Е / RAS-24E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција само..
90.990 ден.96.990 ден.
без ДДВ: 90.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS