VIVAX

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
 VIVAX ACP-12CC35AERI R32  VIVAX ACP-12CC35AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
58.990 ден.
без ДДВ: 58.990 ден.
VIVAX ACP-18CC50AERI R32 VIVAX ACP-18CC50AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
70.990 ден.
без ДДВ: 70.990 ден.
VIVAX ACP-24CC70AERI R32 VIVAX ACP-24CC70AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
94.990 ден.
без ДДВ: 94.990 ден.
VIVAX ACP-36CC105AERI R32 VIVAX ACP-36CC105AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
144.990 ден.
без ДДВ: 144.990 ден.
VIVAX ACP-48CC140AERI R32 VIVAX ACP-48CC140AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
184.990 ден.
без ДДВ: 184.990 ден.
VIVAX ACP-55CC160AERI R32 VIVAX ACP-55CC160AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
199.990 ден.
без ДДВ: 199.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2023. UKION SHOPS