СПЛИТ СИСТЕМИ ИНВЕРТЕР

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
AUX 24 J СЕРИЈА / ASW-H2
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Конденза..
57.000 ден.
без ДДВ: 57.000 ден.
AUX 18 J СЕРИЈА / ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB)
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензаци..
45.550 ден.
без ДДВ: 45.550 ден.
AUX 12 J СЕРИЈА / ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB)
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациск..
30.390 ден.
без ДДВ: 30.390 ден.
AUX 24 F СЕРИЈА / ASW-H24F4/DBR1DI-RU
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско ..
49.560 ден.
без ДДВ: 49.560 ден.
AUX 18 F СЕРИЈА / ASW-H18E0A4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско ..
41.750 ден.
без ДДВ: 41.750 ден.
AUX 12 F СЕРИЈА / ASW-H12C5C4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско цр..
28.400 ден.
без ДДВ: 28.400 ден.
AUX 12 ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ/АSW-H12C5A4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Конден..
41.400 ден.
без ДДВ: 41.400 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на раб..
26.990 ден.
без ДДВ: 26.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32
Дополннителни функции: 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен од..
34.990 ден.
без ДДВ: 34.990 ден.
-6%
Midea Xtreme Save Nordic *AIR PURIFIER  MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW /MOX401-24HFN8-QRD0GW
Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MOX..
62.990 ден.66.990 ден.
без ДДВ: 62.990 ден.
-4%
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW DC ИНВЕРТЕР Клима уред ..
43.990 ден.45.990 ден.
без ДДВ: 43.990 ден.
-10%
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW
Midea FOREST Nordic + SMART wi-fi MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW DC ИНВЕРТЕР..
27.990 ден.30.990 ден.
без ДДВ: 27.990 ден.
-7%
Midea Xtreme Save Nordic + AIR PURIFIER UV STERILIZATION MSAGCU-18HRFNX-QRD00GW / /MOX301-18HFN8-QRD0GW
Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX..
49.990 ден.53.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-10%
Midea Xtreme Save Nordic + AIR PURIFIER UV STERILIZATION MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW
Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)..
34.990 ден.38.990 ден.
без ДДВ: 34.990 ден.
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR
Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок начин на работа 12 Fan Spe..
48.990 ден.
без ДДВ: 48.990 ден.
-9%
Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART
СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред WiFi built in Self-Clean Функција за самочистење Whispering Air -..
29.990 ден.32.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
-10%
Haier Tide AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C SMART Haier Tide AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C SMART
СМАРТ ИНВЕРТЕР Клима уред WiFi built in Self-Clean Функција за самочистење Whispering Air -..
26.990 ден.29.990 ден.
без ДДВ: 26.990 ден.
-7%
Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1
Дополнителни функции:  Хибридно инвертерско управување Самочистење HI Power Самодиј..
67.990 ден.72.990 ден.
без ДДВ: 67.990 ден.
-8%
Toshiba Shorai Edge RAS-B16J2KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E Toshiba Shorai Edge RAS-B16J2KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E
Дополнителни функции:  Хибридно инвертерско управување Самочистење HI Power Самодиј..
69.990 ден.75.990 ден.
без ДДВ: 69.990 ден.
-8%
Toshiba Shorai Edge RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E Toshiba Shorai Edge RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E
Дополнителни функции:  Хибридно инвертерско управување Самочистење HI Power Самодиј..
60.990 ден.65.990 ден.
без ДДВ: 60.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ ДОО © 2022. UKION SHOPS