MIDEA

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-18%
Midea MSAFBU-07HRDNX-QRD0GW - внатрешна единица
Midea MSAFBU-07HRDNX-QRD0GW Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти с..
9.000 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 9.000 ден.
-16%
Midea MSAFBU-07HRDNX-QRD0GW SMART - внатрешна единица
Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти сплит ВГРАДЕН WIFI Далечинск..
9.200 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 9.200 ден.
-27%
Midea MSAFAU-09HRDNX-QRD0GW SMART - внатрешна единица
Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти сплит ВГРАДЕН WIFI Далечинск..
9.500 ден.12.990 ден.
без ДДВ: 9.500 ден.
-34%
Midea MSAFBU-12HRDNX-QRD0GW - внатрешна единица
Инвертер сплит клима уред - внатрешна единица за комбинација со Мулти сплит ВГРАДЕН WIFI 12000 BTU..
10.500 ден.15.990 ден.
без ДДВ: 10.500 ден.
-24%
Midea MSAFCU-18HRFNX-QRD0GW - внатрешна единица
Midea MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW Инвертер сплит клима уред - внатрешна sидна единица за комбинација со М..
14.000 ден.18.490 ден.
без ДДВ: 14.000 ден.
-12%
Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W - внатрешна единица
Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W Конзолен клима уред - внатрешна единица во комбинација за мултисплит Капа..
22.000 ден.24.900 ден.
без ДДВ: 22.000 ден.
-7%
Midea MFAU-16HRFNX-QRD0W - внатрешна единица
Midea MFAU-16HRFN8-QRD0W(GA) Конзолен клима уред - внатрешна единица Капацитет на ладење 4.7kW Ка..
26.000 ден.27.990 ден.
без ДДВ: 26.000 ден.
-7%
Midea MCA3I-09HRFNX-QRD0
..
27.000 ден.28.900 ден.
без ДДВ: 27.000 ден.
-6%
Midea MCA3U-12HRFNXQRD0W
  ..
28.000 ден.29.900 ден.
без ДДВ: 28.000 ден.
-6%
Midea MCA3U-18HRFNXQRD0W
..
29.000 ден.30.900 ден.
без ДДВ: 29.000 ден.
-8%
Midea M2OH-14HFN8-Q
..
40.500 ден.44.000 ден.
без ДДВ: 40.500 ден.
-19%
Midea M30E/G-21HFN8-Q Надворешна единица
Дополнителни функции: Двоен греач на куќиште и компресор DC Инвертер мотор ..
54.000 ден.66.990 ден.
без ДДВ: 54.000 ден.
-20%
Midea M4OE-28HFN8-Q Надворешна единица
Надворешна единица за употреба во Multi split систем ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 28..
79.000 ден.98.990 ден.
без ДДВ: 79.000 ден.
-19%
Midea M4OB-36HFN8-Q Надворешна единица
Надворешна единица за употреба во Multi split систем ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 36..
113.000 ден.139.990 ден.
без ДДВ: 113.000 ден.
-22%
Midea M5OD-42HFN8-Q Надворешна единица
На една надворешна единица одат до 5 внатрешни единици ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР ..
123.000 ден.157.990 ден.
без ДДВ: 123.000 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS