КАСЕТНИ СПЛИТ СИСТЕМИ

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
 VIVAX ACP-12CC35AERI R32  VIVAX ACP-12CC35AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
58.990 ден.
без ДДВ: 58.990 ден.
Midea MCA3U-12HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX230-12HFN8-QRD0W(GA)
Midea MCA3U-12HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX230-12HFN8-QRD0W(GA) Касетен тип на клима уред Full&nb..
59.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.
VIVAX ACP-18CC50AERI R32 VIVAX ACP-18CC50AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
70.990 ден.
без ДДВ: 70.990 ден.
Midea MCA3U-18HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX330U-18HFN8-QRD0W(GA)
Midea MCA3U-18HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX330U-18HFN8-QRD0W(GA) Касетен тип на клима уред Full D..
76.990 ден.
без ДДВ: 76.990 ден.
 Midea MCD1-24HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX430U-24HFN8-QRD0W(GA)
Midea MCD1-24HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX430U-24HFN8-QRD0W(GA) SMART Касетен тип на клима уред ..
92.990 ден.
без ДДВ: 92.990 ден.
VIVAX ACP-24CC70AERI R32 VIVAX ACP-24CC70AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
94.990 ден.
без ДДВ: 94.990 ден.
Midea MCD1-36HRFN8-QRD0W(GA)/Midea MOD30U-36HFN8-RRD0W(GA), SMART
Midea MCD1-36HRFN8-QRD0W(GA)/Midea MOD30U-36HFN8-RRD0W(GA) SMART Касетен тип на клима уред F..
134.990 ден.
без ДДВ: 134.990 ден.
VIVAX ACP-36CC105AERI R32 VIVAX ACP-36CC105AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
144.990 ден.
без ДДВ: 144.990 ден.
VIVAX ACP-48CC140AERI R32 VIVAX ACP-48CC140AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
184.990 ден.
без ДДВ: 184.990 ден.
VIVAX ACP-55CC160AERI R32 VIVAX ACP-55CC160AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
199.990 ден.
без ДДВ: 199.990 ден.
Midea MCD1-55HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOE30U-55HFN8-RRD0W(GA), SMART
Midea MCD1-55HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOE30U-55HFN8-RRD0W(GA) SMART Касетен тип на клима уред D..
219.990 ден.
без ДДВ: 219.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS