VIVAX

VIVAX

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-21%
VIVAX ACP-12CH35AEFIs R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ   ..
18.990 ден.23.990 ден.
без ДДВ: 18.990 ден.
-16%
VIVAX ACP-09CH25AEMIs R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby Греење при ниски надворешни температури ..
20.990 ден.24.990 ден.
без ДДВ: 20.990 ден.
-18%
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на раб..
22.990 ден.27.990 ден.
без ДДВ: 22.990 ден.
-14%
VIVAX ACP-12CH35AESI PRO + UV R32
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ..
24.990 ден.28.990 ден.
без ДДВ: 24.990 ден.
-18%
VIVAX ACP-09CH25AERI+ R32
  Дополннителни функции: 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа ..
27.990 ден.33.990 ден.
без ДДВ: 27.990 ден.
-19%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32
Дополннителни функции: 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен од..
29.990 ден.36.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
-19%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 GOLD
Дополннителни функции: 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен одво..
29.990 ден.36.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
-19%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 RED
Дополннителни функции: 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен одво..
29.990 ден.36.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
-21%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 SILVER VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 SILVER
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 12 Fan Speed Мулти компатибилност Ти..
29.990 ден.37.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
-13%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 SILVER MIRROR
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок нач..
32.990 ден.37.990 ден.
без ДДВ: 32.990 ден.
-18%
VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GOLD
Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен одвод на ко..
32.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 32.990 ден.
-18%
VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работ..
32.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 32.990 ден.
-22%
VIVAX ACP-12CH35AEEI R32
..
34.990 ден.44.990 ден.
без ДДВ: 34.990 ден.
-33%
VIVAX ACP-12CH35REWI R32 VIVAX ACP-12CH35REWI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работ..
34.990 ден.51.990 ден.
без ДДВ: 34.990 ден.
-8%
VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32
  ..
36.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 36.990 ден.
-20%
VIVAX ACP-18CH50AEQI`s R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ SEER/SCOP: 7.4/4.0 КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5275 W КАПАЦИТЕТ ..
36.990 ден.45.990 ден.
без ДДВ: 36.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 GRAY MIRROR VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 GRAY MIRROR
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6 МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ - ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W МАКСИ..
39.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-15%
VIVAX ACP-18CH50AEMI`s R32
  ..
39.990 ден.46.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-16%
VIVAX ACP-18CH50AESI PRO + UV R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.0) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5275 (3391~5900) W КА..
41.990 ден.49.990 ден.
без ДДВ: 41.990 ден.
-13%
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на р..
45.990 ден.52.990 ден.
без ДДВ: 45.990 ден.
-17%
VIVAX ACP-12CH35AEYI R32 VIVAX ACP-12CH35AEYI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby Детектор за движење Контрола на влажно..
49.990 ден.59.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-6%
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR
Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок начин на работа 12 Fan Spe..
49.990 ден.52.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-14%
VIVAX ACP-18CH50REWI R32 VIVAX ACP-18CH50REWI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Греачи на компресор ..
59.990 ден.69.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.
VIVAX ACP-24CH70AEMI`s R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок нач..
59.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2023. UKION SHOPS