Начин на плаќање

КЛИМАМАРКЕТ преку својата интернет продавница www.klimamarket.mk Ви ги овозможува следниве начини на плаќање на одбраниот производ:

  • online уплата со  платежни картички  од било која банка овозможена преку CaSys International картичен систем во Република Северна Македонија.
  • на профактура со вирманско плаќање со уплатница или преку интернет банкарство. Корисникот на дадената  е-mail адреса ќе добие про-фактура со сите потребни информации за плаќањето.
  • во готово, при испорака на производот (на фискална сметјка)

Напомена: При плаќање со Динерс Клуб кредитна картичка сите трошоци ќе бидат поделени на 12 рати, за корекција ве молиме лично да се јавите на (02) 15 155 или испратете емаил на info@diners.com.mk.

По приемот на уплатата, во предвидениот рок ќе Ви бидат испорачани нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

Испораката на купените производи ќе биде извршена од 2 до 7  работни дена.

КЛИМАМАРКЕТ го задржува правото да го продолжи периодот на испорака не повеќе од 7 дена без да го извести купувачот и повеќе од 7 дена со договор со купувачот. 

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ ДОО © 2022. UKION SHOPS