Најдобро продавани
-15%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN1-QRD0GW+KIT
22.990 ден.26.990 ден.
22.990 ден.26.990 ден.
-21%
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32
21.990 ден.27.990 ден.
21.990 ден.27.990 ден.
-19%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32
29.990 ден.36.990 ден.
29.990 ден.36.990 ден.
-25%
VIVAX ACP-12CH35AEFI+ R32
17.990 ден.23.990 ден.
17.990 ден.23.990 ден.
VIVAX ACP-09PT25AEG R290 VIVAX ACP-09PT25AEG R290
19.990 ден.
19.990 ден.
Најново
-10%
ST AAC-FS48INV 48000 BTU САМОСТОЕЧКИ ИНВЕРТЕР
116.990 ден.129.990 ден.
116.990 ден.129.990 ден.
-10%
ST AAC-FS48SOO 48000 BTU САМОСТОЕЧКИ Климатизер On/Off
89.990 ден.99.990 ден.
89.990 ден.99.990 ден.
-9%
Midea Breezeless E CB1-18HRFN8-I/CB1-18HFNX-O
49.990 ден.54.990 ден.
49.990 ден.54.990 ден.
NORDSTAR INVERTER 12HRFN8
23.640 ден.
23.640 ден.
BOSCH CL 3000i-Set 70 WE
88.900 ден.
88.900 ден.
-11%
BOSCH CL 3000i-Set 53 WE
55.900 ден.63.000 ден.
55.900 ден.63.000 ден.
-22%
BOSCH CL 3000i-Set 35 WE
34.900 ден.44.900 ден.
34.900 ден.44.900 ден.
-8%
BOSCH CL 3000i-Set 26 WE
36.900 ден.39.900 ден.
36.900 ден.39.900 ден.
BOSCH CL 2000-Set 70 WE
74.900 ден.
74.900 ден.

www.klimamarket.mk

     

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS