Најдобро продавани
-21%
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32
21.990 ден.27.990 ден.
21.990 ден.27.990 ден.
-15%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN1-QRD0GW+KIT
22.990 ден.26.990 ден.
22.990 ден.26.990 ден.
VIVAX ACP-09PT25AEG R290 VIVAX ACP-09PT25AEG R290
19.990 ден.
19.990 ден.
-19%
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32
29.990 ден.36.990 ден.
29.990 ден.36.990 ден.
Најново
BOSCH CL 3000i-Set 70 WE
81.900 ден.
81.900 ден.
-5%
BOSCH CL 3000i-Set 53 WE
59.900 ден.63.000 ден.
59.900 ден.63.000 ден.
-11%
BOSCH CL 3000i-Set 35 WE
39.900 ден.44.900 ден.
39.900 ден.44.900 ден.
-8%
BOSCH CL 3000i-Set 26 WE
36.900 ден.39.900 ден.
36.900 ден.39.900 ден.
BOSCH CL 2000-Set 70 WE
74.900 ден.
74.900 ден.
-9%
BOSCH CL 2000-Set 53 WE
52.900 ден.57.900 ден.
52.900 ден.57.900 ден.
-5%
BOSCH CL 2000-Set 35 WE
34.900 ден.36.900 ден.
34.900 ден.36.900 ден.
-8%
BOSCH CL 2000-Set 26 WE, 9kBTU
32.900 ден.35.900 ден.
32.900 ден.35.900 ден.
-11%
MIDEA Xtreme Lite MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MOX401-24HFN8-QRD0GW Extreme Lite +KIT
57.990 ден.64.990 ден.
57.990 ден.64.990 ден.

Споредување на производи/услуги

Немате избрано производи/услуги за споредба.

     

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS