AUX

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
AUX 12 F СЕРИЈА / ASW-H12C5C4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско цр..
28.400 ден.
без ДДВ: 28.400 ден.
AUX 12 J СЕРИЈА / ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB)
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациск..
30.390 ден.
без ДДВ: 30.390 ден.
AUX 12 ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ/АSW-H12C5A4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Конден..
42.750 ден.
без ДДВ: 42.750 ден.
AUX 18 F СЕРИЈА / ASW-H18E0A4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско ..
41.750 ден.
без ДДВ: 41.750 ден.
AUX 18 J СЕРИЈА / ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB)
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензаци..
47.000 ден.
без ДДВ: 47.000 ден.
AUX 24 F СЕРИЈА / ASW-H24F4/DBR1DI-RU
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско ..
49.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
AUX 24 J СЕРИЈА / ASW-H2
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Конденза..
57.500 ден.
без ДДВ: 57.500 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2022. UKION SHOPS