BOSCH

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-15%
BOSCH CL 2000-Set 26 WE, 9kBTU
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим Сензор за движење Заштит..
27.900 ден.32.900 ден.
без ДДВ: 27.900 ден.
-19%
BOSCH CL 2000-Set 35 WE
..
29.900 ден.36.900 ден.
без ДДВ: 29.900 ден.
-21%
BOSCH CL 2000-Set 53 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим Сензор за движење Заштит..
45.900 ден.57.900 ден.
без ДДВ: 45.900 ден.
BOSCH CL 2000-Set 70 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим Сензор за движење Заштит..
74.900 ден.
без ДДВ: 74.900 ден.
-8%
BOSCH CL 3000i-Set 26 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
36.900 ден.39.900 ден.
без ДДВ: 36.900 ден.
-22%
BOSCH CL 3000i-Set 35 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
34.900 ден.44.900 ден.
без ДДВ: 34.900 ден.
-11%
BOSCH CL 3000i-Set 53 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
55.900 ден.63.000 ден.
без ДДВ: 55.900 ден.
BOSCH CL 3000i-Set 70 WE
Ладење, греење, одвлажнување, режим на вентилатор и автоматски режим ‘I-clean’ функција, го заг..
88.900 ден.
без ДДВ: 88.900 ден.
-13%
Прочистувач на воздух Bosch Air 2000
Едноставно до чист и здрав воздух Зголемете ја удобноста во Вашиот простор со прочистувачот на во..
12.900 ден.14.900 ден.
без ДДВ: 12.900 ден.
-8%
Прочистувач на воздух Bosch Air 4000
Едноставно до чист и здрав воздух Зголемете ја удобноста во Вашиот простор со прочистувачот на во..
21.900 ден.23.900 ден.
без ДДВ: 21.900 ден.
-10%
Прочистувач на воздух Bosch Air 6000
Едноставно до чист и здрав воздух Зголемете ја удобноста во Вашиот простор со прочистувачот на ..
36.900 ден.40.900 ден.
без ДДВ: 36.900 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS