MIDEA

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-9%
Midea YL1439S-W, Диспанзер за ладна и топла вода со компресор
Midea YL1439S-W Диспанзер за ладна и топла вода со компресор Бела боја Моќност на ладење 9..
10.490 ден.11.490 ден.
без ДДВ: 10.490 ден.
 Midea MCD1-24HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX430U-24HFN8-QRD0W(GA)
Midea MCD1-24HRFNX-QRD0W(GA)/Midea MOX430U-24HFN8-QRD0W(GA) SMART Касетен тип на клима уред ..
92.990 ден.
без ДДВ: 92.990 ден.
-20%
Midea BreezeleSS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW / MOX230-12HFN8-QRD6GW Midea BreezeleSS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW / MOX230-12HFN8-QRD6GW
  Дополнителни функции: DC Инвертер ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР Wi-F..
39.990 ден.49.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-17%
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW + KIT
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW/MOX133-12HFN8-QRD0GW + KIT DC ИНВЕРТЕ..
24.990 ден.29.990 ден.
без ДДВ: 24.990 ден.
-10%
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW / MOX301-18HFN8-QRD0GW + KIT
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW LITE/MOX301-18HFN8-QRD0GW LITE + KIT ..
42.990 ден.47.990 ден.
без ДДВ: 42.990 ден.
-5%
Midea Extreme Save 12 PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT MSAGB..
37.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 37.990 ден.
-11%
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT /G1Eco-18NXD0-I (MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW)/AG1Eco-18NXD0-O (MOX301-18HFN8-QRD0GW)
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT AG1Eco-18N..
50.990 ден.56.990 ден.
без ДДВ: 50.990 ден.
-8%
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV  + KIT MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MOX401-24HFN8-QRD0GW
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT MS..
68.990 ден.74.990 ден.
без ДДВ: 68.990 ден.
-11%
MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG16Eco -12NXD0-I-Black/AG16Eco -12NXD0-I-Black MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG16Eco -12NXD0-I-Black/AG16Eco -12NXD0-I-Black
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT AG16Eco..
39.990 ден.44.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-8%
MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG1Eco-18NXD0-I /AG1Eco-18NXD0-O Black MIDEA Extreme Save PRO BLACK with AIR PURIFIER UV HEPA+KIT AG1Eco-18NXD0-I /AG1Eco-18NXD0-O Black
Midea Extreme Save PRO BLACK NORDIC + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT AG1Eco-..
54.990 ден.59.990 ден.
без ДДВ: 54.990 ден.
-10%
Midea Extreme Save PRO Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0G
Midea Extreme Save PRO Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MO..
63.990 ден.70.990 ден.
без ДДВ: 63.990 ден.
-14%
Midea FOREST Silver Mirror Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B / MOX431-24HFN8-QRD0GW +KIT
Midea FOREST BLACK Mirror Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B/MOX431-24HFN8-QRD0GW DC ИНВЕР..
62.990 ден.72.990 ден.
без ДДВ: 62.990 ден.
-15%
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic 18 SMART + KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW-B/MOX330-18HFN8-QRD0GW
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic SMART + KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW-B/MOX330-18HFN8-QRD0GW ..
46.990 ден.54.990 ден.
без ДДВ: 46.990 ден.
-15%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN1-QRD0GW+KIT
Дополнителни функции: Вклучен КИТ за монтажа DC Инвертер GMCC Toshiba компресор Авто рес..
22.990 ден.26.990 ден.
без ДДВ: 22.990 ден.
-18%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW+КИТ
Midea FOREST WIFI SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW +KIT DC ИНВЕРТЕР Клима у..
35.990 ден.43.990 ден.
без ДДВ: 35.990 ден.
-10%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW+КИТ
Midea FOREST WIFI SMART KIT MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW/MOX431-24HFN8-QRD0GW Bклучен КИТ за монта..
51.990 ден.57.990 ден.
без ДДВ: 51.990 ден.
-28%
MIDEA KJ210G-C46 MIDEA KJ210G-C46
MIDEA KJ210G-C46 Прочистувач на воздух 4-слоен H13 TRUE HEPA Филтер со 99.97% ефикасност на фи..
7.900 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 7.900 ден.
-8%
Midea M2OH-14HFN8-Q
..
40.500 ден.44.000 ден.
без ДДВ: 40.500 ден.
-19%
Midea M30E/G-21HFN8-Q Надворешна единица
Дополнителни функции: Двоен греач на куќиште и компресор DC Инвертер мотор ..
54.000 ден.66.990 ден.
без ДДВ: 54.000 ден.
-19%
Midea M4OB-36HFN8-Q Надворешна единица
Надворешна единица за употреба во Multi split систем ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 36..
113.000 ден.139.990 ден.
без ДДВ: 113.000 ден.
-20%
Midea M4OE-28HFN8-Q Надворешна единица
Надворешна единица за употреба во Multi split систем ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР 28..
79.000 ден.98.990 ден.
без ДДВ: 79.000 ден.
-22%
Midea M5OD-42HFN8-Q Надворешна единица
На една надворешна единица одат до 5 внатрешни единици ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР ..
123.000 ден.157.990 ден.
без ДДВ: 123.000 ден.
-7%
Midea MCA3I-09HRFNX-QRD0
..
27.000 ден.28.900 ден.
без ДДВ: 27.000 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Verificiran badge

 

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.мк © 2024. UKION SHOPS