СПЛИТ СИСТЕМИ ИНВЕРТЕР

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
EASY SMART CA50XS1AG + CA50XS1AW EASY SMART CA50XS1AG + CA50XS1AW
Дополнителни функции Целосен DC инвертер Функција за отстранување на влага 4 Ноќни ре..
35.990 ден.44.990 ден.
без ДДВ: 35.990 ден.
-8%
Midea Extreme Save 12 PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT MSAGB..
35.990 ден.38.990 ден.
без ДДВ: 35.990 ден.
-10%
VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 GRAY MIRROR VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 GRAY MIRROR
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6 МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ - ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W МАКСИ..
35.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 35.990 ден.
-26%
VOX  IVA1-18IR
Дополнителни функции: Auto restart Самочистење (Selfcleaning) Sleep Mode I Feel функција..
37.900 ден.50.900 ден.
без ДДВ: 37.900 ден.
-11%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW+КИТ
Midea FOREST WIFI SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW DC ИНВЕРТЕР Клима уред ..
38.990 ден.43.990 ден.
без ДДВ: 38.990 ден.
-25%
Midea BreezeleSS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW / MOX230-12HFN8-QRD6GW Midea BreezeleSS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW / MOX230-12HFN8-QRD6GW
  Дополнителни функции: DC Инвертер ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР Wi-F..
39.990 ден.52.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-23%
VIVAX ACP-12CH35REWI R32 VIVAX ACP-12CH35REWI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работ..
39.990 ден.51.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
-15%
VIVAX ACP-18CH50AEMI`s R32
  ..
39.990 ден.46.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
AUX 18 F СЕРИЈА / ASW-H18E0A4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско ..
41.750 ден.
без ДДВ: 41.750 ден.
AUX 12 ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ/АSW-H12C5A4/QCR3DI
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Конден..
42.750 ден.
без ДДВ: 42.750 ден.
-8%
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW / MOX301-18HFN8-QRD0GW + KIT
Midea Extreme Lite Nordic SMART MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW + KIT DC ИНВЕРТЕ..
43.990 ден.47.990 ден.
без ДДВ: 43.990 ден.
-13%
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на р..
45.990 ден.52.990 ден.
без ДДВ: 45.990 ден.
AUX 18 J СЕРИЈА / ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB)
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензаци..
47.000 ден.
без ДДВ: 47.000 ден.
-13%
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic 18 SMART + KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW-B/MOX330-18HFN8-QRD0GW
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic SMART + KIT MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW-B/MOX330-18HFN8-QRD0GW ..
47.990 ден.54.990 ден.
без ДДВ: 47.990 ден.
-9%
Toshiba SEIYA NEW RAS-B10E2KVG-Е / RAS-10E2AVG-E Toshiba SEIYA NEW RAS-B10E2KVG-Е / RAS-10E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција самочистењ..
48.990 ден.53.990 ден.
без ДДВ: 48.990 ден.
AUX 24 F СЕРИЈА / ASW-H24F4/DBR1DI-RU
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Кондензациско ..
49.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-9%
Toshiba SEIYA NEW RAS-B13E2KVG-Е / RAS-13E2AVG-E Toshiba SEIYA NEW RAS-B13E2KVG-Е / RAS-13E2AVG-E
Дополнителни функции: DC Hybrid Inverter технологија ULTRA Fresh филтер, функција самочист..
49.990 ден.54.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-6%
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR
Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок начин на работа 12 Fan Spe..
49.990 ден.52.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
-11%
Midea Extreme Save 18 PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT
Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT MSAGC..
50.990 ден.56.990 ден.
без ДДВ: 50.990 ден.
-10%
Midea FOREST WIFI SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW+КИТ
Midea FOREST WIFI SMART KIT MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW/MOX431-24HFN8-QRD0GW Bклучен КИТ за монта..
51.990 ден.57.990 ден.
без ДДВ: 51.990 ден.
AUX 24 J СЕРИЈА / ASW-H2
Со комплет сет за монтажа: Бакарни цевки 3 метри Бандаж трака и колендери Конденза..
57.500 ден.
без ДДВ: 57.500 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEYI R32 VIVAX ACP-12CH35AEYI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby Детектор за движење Контрола на влажно..
59.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.
-14%
VIVAX ACP-18CH50REWI R32 VIVAX ACP-18CH50REWI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Греачи на компресор ..
59.990 ден.69.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.
VIVAX ACP-24CH70AEMI`s R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок нач..
59.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.
-6%
VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32
..
61.990 ден.65.990 ден.
без ДДВ: 61.990 ден.
-10%
Midea Extreme Save PRO Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0G
Midea Extreme Save PRO Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MO..
63.990 ден.70.990 ден.
без ДДВ: 63.990 ден.
-12%
Midea FOREST Silver Mirror Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B / MOX431-24HFN8-QRD0GW +KIT
Midea FOREST BLACK Mirror Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B/MOX431-24HFN8-QRD0GW DC ИНВЕР..
63.990 ден.72.990 ден.
без ДДВ: 63.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2023. UKION SHOPS