VIVAX

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
 VIVAX ACP-12CC35AERI R32  VIVAX ACP-12CC35AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
58.990 ден.
без ДДВ: 58.990 ден.
VIVAX ACP-09CH25AEMIs R32 VIVAX ACP-09CH25AEMIs R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby Греење при ниски надворешни температури ..
22.990 ден.
без ДДВ: 22.990 ден.
VIVAX ACP-12CCIFM35AERI ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
25.990 ден.
без ДДВ: 25.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работ..
25.990 ден.
без ДДВ: 25.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на раб..
26.990 ден.
без ДДВ: 26.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 VIVAX ACP-12CH35AERI R32
Дополннителни функции: 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен одво..
29.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 SILVER VIVAX ACP-12CH35AERI R32 SILVER
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 12 Fan Speed Мулти компатибилност Ти..
29.990 ден.
без ДДВ: 29.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 SILVER MIRROR VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 SILVER MIRROR
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок нач..
34.990 ден.
без ДДВ: 34.990 ден.
-8%
VIVAX ACP-12CH35AEVI R32 GRAY MIRROR
Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен одвод на ко..
36.990 ден.39.990 ден.
без ДДВ: 36.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GOLD VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GOLD
Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работа Двосмерен одвод на ко..
39.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работ..
39.990 ден.
без ДДВ: 39.990 ден.
Vivax ACP-12CH35REWI R32 Vivax ACP-12CH35REWI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W standby 24 часовен тајмер Тивок режим на работ..
51.990 ден.
без ДДВ: 51.990 ден.
VIVAX ACP-12DT35AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Автоматски режим на ..
59.990 ден.
без ДДВ: 59.990 ден.
VIVAX ACP-12PT35AEFs R290
Дополнителни функции: Самодијагностика Auto Restart Sleep Mode Ниска потрошувачка на еле..
23.990 ден.
без ДДВ: 23.990 ден.
VIVAX ACP-12PT35AEH R290
Дополнителни функции: Самодијагностика Auto Restart Sleep Mode Ниска потрошувачка на еле..
25.990 ден.
без ДДВ: 25.990 ден.
VIVAX ACP-18CCIFM50AERI ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ
Дополнителни функции: Самодијагностика 24 часовен тајмер Автоматски режим на работа Функ..
27.990 ден.
без ДДВ: 27.990 ден.
VIVAX ACP-18CF50AERI R32 VIVAX ACP-18CF50AERI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика Auto Restart Sleep Mode Греач на компресор и конд..
74.990 ден.
без ДДВ: 74.990 ден.
-2%
VIVAX ACP-18CH50AEMI R32 VIVAX ACP-18CH50AEMI R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Двосмерен одвод на к..
42.990 ден.43.990 ден.
без ДДВ: 42.990 ден.
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32
Дополнителни функции: Самодијагностика 1W Standby 24 часовен тајмер Тивок режим на р..
49.990 ден.
без ДДВ: 49.990 ден.
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR
Самодијагностика 1W Standby Двосмерен одвод на кондензат Тивок начин на работа 12 Fan Spe..
48.990 ден.
без ДДВ: 48.990 ден.
-11%
VIVAX ACP-18CH50AUJI R32 VIVAX ACP-18CH50AUJI R32
I feel функција GMCC компресор Wi-Fi ready (припрема) Turbo mode Аuto mode Sleep mode ..
38.990 ден.43.990 ден.
без ДДВ: 38.990 ден.

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2022. UKION SHOPS