Најдобро продавани
Најново
-14%
VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32
24.990 ден.28.990 ден.
24.990 ден.28.990 ден.
-20%
VIVAX ACP-18CH50AEQI`s R32
36.990 ден.45.990 ден.
36.990 ден.45.990 ден.
-12%
Midea FOREST SILVER Mirror Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW
29.990 ден.33.990 ден.
29.990 ден.33.990 ден.
-6%
Toshiba Shorai Edge RAS -18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E
86.990 ден.92.990 ден.
86.990 ден.92.990 ден.
-5%
MIDEA MHA-V16W / D2RN8-B + HB-A 160/CGN8-B SPLIT MIDEA MHA-V16W / D2RN8-B + HB-A 160/CGN8-B SPLIT
289.000 ден.305.000 ден.
289.000 ден.305.000 ден.
-4%
MIDEA MHA-V8W / D2RN8-B + HB-A 100/CGN8-B SPLIT MIDEA MHA-V8W / D2RN8-B + HB-A 100/CGN8-B SPLIT
209.000 ден.218.000 ден.
209.000 ден.218.000 ден.

Пребарување

Критериуми за пребарување

Пребарај:

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

Не постои производ кој одговара на зададените критериуми за пребарување.

     

Овластени сервисни центри

За повеќе информации обратете се на:

e-store@klimamarket.mk или на телефонскиот број 075/300-931; 075/300-932

Контакт

  • 075/300-931 075/300-932
  • e-store@klimamarket.mk

Facebook

КЛИМАМАРКЕТ.МК © 2023. UKION SHOPS